Sabtu, 01 Maret 2014

contoh surat lamaran kerja jadi dosen di universitas

contoh surat lamaran kerja jadi dosen di universitas Жалбе и упити пријатеља морамо да кажемо да они који се баве директно са спровођењем регистрације Запослени . У међувремену можемо обавестити ли је то тако многи који региструју онлине на овом саат2 толико тешко да се у сајт .

Надамо се да се ова ограничења могу решити од стране заинтересованих страна , тако да за моје пријатеље који не желе да се региструју на мрежи да добију ограничења .

Једна ствар коју треба да подсетим да у околностима као што су то не искључује присуство странака које користе држави да искористе . Дакле , она не треба веровати ако има оних који нуде обећање , или било шта у вези са регистрацијом јавног службеника .

То је добро , пуна адреса и бројева телефона се не објављују отворено на овом форуму да се избегне ствари које не желе .

Овим се односе на министра Министарства за људска права и закона Републике Индонезије , да би могли да ме прихвати као кандидат за државним службеницима ( ЦПНС ) на територији Републике Индонезије .
Као обзир за министра закона и Министарства за људска права овим путем сам везан неке захтеве као што следи :
Копија Последња диплому средње школе 1.Фото легализована
Копију сертификата 2.Фото рачунара
3.Фото Копирање ИД : 1 лист
4.Фото Копија потврде рођења : 1 лист
Копирање 5.Фото примедбе полиција сертификата : 1лембар
6.Фото Копија Фамили картица : 1 лист
Копирање 7.Фото жутим картоном : 1 лист
8.Пас фотографије у боји 3Кс4 : 2 комада

Тако да сам поднесе ову петицију министру правде и Министарства за људска права . За Вашу пажњу и разматрање Желео бих да се захвалим господину

Tidak ada komentar:

Posting Komentar