Sabtu, 01 Maret 2014

benefits of green tea consumption

benefits of green tea consumption Nuo žaliosios arbatos Hibiscus arbata , gėrimai turtingi flavonoidų yra tikraisveikas gėrimas , kuris darodaug žmonių remtis nauda.

Tūkstančius metų , arbata yra žinoma pasaulyje kaip pagrindinis rytinėje geros sveikatos , laimės ir išminties . Mokslininkai iš vakariečių pernelyg smalsus ir tada padaryti kai kuriuos tyrimus . Kaip rezultatas, jie padarė rasti naudą sveikatai įvairių rūšių arbatos daug.

Tyrimo metu nustatyta, kad kai arbatos gali padėti išgydyti ir užkirsti kelią vėžiui , širdies ligomis, diabetu , numesti svorio, sumažinti cholesterolio kiekį ir pagerinti budrumą . Arbata yra žinoma, taip pat turi antimikrobinių savybių todėl tinka vartojama išvengti gripo .

Katherine Tallmadge , MA, RD, LD ,už Amerikos dietologų asociacijos atstovas , sakė, kaip citavo VitaDocs , kad arbata yrageriausia alternatyva vietoj kavos. Kofeino kiekis arbatoje mažiau nei kavos, ir flavonoidų geros širdies ir užkirsti kelią vėžiui .

Arbatos rūšys , kasgi yra sveikas ir rekomendavo mokslininkams ?

Žalioji arbata yra pagamintas garuose lapus. Turi didelės koncentracijos EGCG .

Antioksidantai žalioji arbata gali trukdyti šlapimo pūslės vėžio augimą , krūties vėžio , kasos vėžio , plaučių vėžio, storosios žarnos vėžio, kad nesusidarytų kraujo krešulių , deginti riebalus , kovoti su oksidacinio streso smegenyse , mažina neurologinių sutrikimų, tokių kaip Alzheimerio liga ir Parkinsono riziką , sumažinti insulto riziką ir pagerinti cholesterolio kiekį kraujyje.

Juodoji arbata ar juoda arbata yra pagamintas fermentuojant lapus. Juodoji arbata yra didžiausias kofeino kiekis , turi skonį ir aromatąskaudžiausias už arbatos rūšį.

Tyrimai rodo, kad juodoji arbata gali apsaugoti plaučius nuo padarytos žalos poveikio cigarečių dūmų. Todėl buvo padaryta išvada , kad juoda arbata taip pat gali padėti sumažinti insulto riziką .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar