Jumat, 28 Februari 2014

cara memakai jilbab cantik

cara memakai jilbab cantik Hogyan vegyek Pashmina hidzsáb következő néz ki , de még mindig bersyariat . Az egyszerű lépésben , akkor biztosan követi a bemutató hidzsáb zökkenőmentesen. Ha megunta a hidzsáb , a fátylat, hogy hord ez idő alatt , megpróbálhatod használni a hidzsáb Pashmina új alkotásokat, hogy felül kell vizsgálni az alábbi cikket .

Viselése hidzsáb nem csupán követi a trendet a divat egyedül, de kell útmutatás alapján az iszlám , amely minden muszlim nő meg becsukta az nemi szervek egy hidzsáb . Együtt a fejlődése divat trend , sokan már mohamedán bezárhatja a nemi szervek , de még mindig bersyariat így alkalmas a muzulmán nők .

Segítségével sifon Pashmina hidzsáb , egy nő terliaht kecsesebb és bájos . Valóban egy nő szebb , mint a gyöngy , ha bezárják a nemi szervek a hidzsáb . Az érdekelt, hogy próbálja ki hamar? Nézd meg a bemutató alatt

Az első lépés , akkor viselni Pashmina hidzsáb sifon állásban a jobb oldalon rövidebb, mint a bal oldalon . Kekdua lépést , húzza a jobb végén a sifon Pashmina kendő felé, a bal oldalon a fejed . Ahhoz, hogy erős és nem változtathatják a helyüket , akkor beágyaz az élek segítségével pin.

A harmadik lépés , húzza ki a végén a belső fátyol chiffon Pashmina hosszabb előtt a mellkasát , mint látható a fenti képen modellek. Majd emelje felfelé . A negyedik lépés , húzza ki a végén a sálat Pashmina hosszabb ideig , mire a tetején a fejét. Miután a berendezés , és ellenőrizze, hogy a hegye eléri a bal oldalán a fejét .

Végül , annak érdekében, hogy nem esik Pashmina hidzsáb vagy rendetlen , amikor a szél , akkor beágyazni az oldalán a Pashmina egy bross egyszerre , hogy növeli a megjelenést .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar