Kamis, 06 Februari 2014

cara menurunkan berat badan dalam waktu 1 minggu

cara menurunkan berat badan dalam waktu 1 minggu Kaj storiti, da izgubijo težo ? Čeprehrana odgovor , vaja , stop snacking , ali jih jedo veliko sadja in zelenjave , ki zares nekaj običajnega . Ker, saj veš, da sosmešni način, da izgubijo težo.

Dejstvo je, namesto da bi izgubili težo, kako smešno je dejansko lahko škodljiva . Kaj je to? No, tukaj je pet načinov , da izgubijo težo , je smešno in celo nevarno za zdravje , ki ga je Times of India , petek ( 2014/01/31 ) poroča:

1 . Trakulja Diet
V tej dieti , boste jedli namerno trakulji , tako da lahko črvi absorbirati ogljikovih hidratov ali druge hranilne snovi, ki se štejejo za pretirane. V bistvu, lahko trakulje , ki živijo v telesu postaviti več milijonov jajc , ki bi lahko privedli do izgube hranilnih snovi in ​​vitaminov , zlasti vitamina B12 v telesu.

2 . Plastični ovoj telo
Ta postopek vključuje rastlinske snovi, namočeno v plastično folijo in lahko proizvajajo velike količine znoja . Cilj je, da razstrupljanje telesa , ki vam lahko pomagajo pri izgubi teže . Vendar se morate zavedati izgubo odvečne tekočine .

Poleg tega imejte v mislih, da je ena od glavnih sestavin v tem postopku škodljivo polivinilklorid škodljiva za potrošnike. Konec koncev, ni znano, zagotovo, aliplastično zaviti , da bo res izgubijo težo ali celo samo vodenje vsebnost vode v telesu sam. Ta postopek ni varen za ljudi, ki imajo sladkorno bolezen , visok krvni tlak , ali so noseče .

3 . Na osnovi vlaken izdelki za hujšanje
Izdelki, kot so te trditve lahko absorbira tekočine, ki biželodec videti otečena , ki lahko posledično zavira lakoto. Vendar pa nekatere možnosti za sestavo izdelkov, kot so gumi guar , ki lahko povzročijo resne zamašitev v želodcu ali požiralniku . Kakor tudi škrob vpojen material , ki lahko povzroči slabost, bruhanje , driska in bolečine v trebuhu .

4 . hujšanje krema
Obstajakrema za kožo , ki je trdil, da jeglavna rešitev , da izgubijo težo . Vendar medicinsko ni znanstvenih dokazov o uporabi te kreme . Rezultat jemaksimum, ki bokoža napeta in gladka ter zmanjšati videz celulita . Namesto, da izgubljamo veliko denarja za nakup te kreme , bolje naredil kardio in trening za moč priti v formo in idealno telo.

5 . Ab pas
Peramping telo savna pas se običajno prodajajo v oblikiprenosni. Z mamljivo električnega toka , senaprava napovedal , da shed maščobe na trebuhu. V bistvu , samokoncept orodje, ki bi vladala , bi bilo zelo težko , da se znebite vaših trebuh maščobe , vendar z veliko vaje.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar