Rabu, 19 Februari 2014

jual obat jerawat batu aman dan manjur

jual obat jerawat batu aman dan manjur Tvár je čistá bez akné . Ale v skutočnosti neexistuje žiadny výskyt akné jazvy , ktoré tvoria baseball maximum ! Napriek tomu , bývalý možno vidieť do tváre a narušovať výkon . Tu je návod , ako rýchlo sa zbaviť akné jazvy .

1. . ice cube
Rub kocky ľadu na oblasti , ktoré majú jazvy po akné . Scrub po dobu 15 minút , a to trikrát až štyrikrát denne . Ice má upokojujúci účinok a pomáha prekonať kože podložka zápal a urýchľujú hojenie akné .

2.Baking sóda
Okrem práce , aby sa tortu , jedlá sóda môže tiež zbaviť akné škvrny na tvári . Zmiešajte jedlú sódu vo vode na pastu a potom aplikovať na jazvy po akné . Počkajte 10-15 minút a potom opláchnite teplou vodou .

red 3.Bawang
Šalotka silné vyhnať tvrdohlavý akné jazvy . Nastrúhame cibuľu a votrite na jazvy po akné .

4. čaj odpad
Nevyhadzujte použité čajové usadeniny ste použili ! Čaj mláto má ešte výhodu odstránenie jaziev po akné . Je to jednoduché , stačí trieť rezne na jazvy po akné .

5.Bengkuang
Jicama užitočné rozjasní tvár a zbaviť jaziev po akné škvŕn . Strúhaný jám a vložte na jazvy po akné . Nechajte stáť po dobu 10-15 minút opláchnite čistou vodou cez . Do tejto liečby pred spaním každý deň .

6. . uhorka
Okrem upokojiť zápal kože , uhorka tiež urýchliť proces hojenia . Plátky uhorky potom dal na koži , ktoré majú akné jazvy na 20-30 minút .

7. Vaječný bielok a med
Tieto dve zložky , aby silný hladký a tónovaný tvár . Spojte vaječný bielok a med a aplikovať na jazvy po akné , ktoré majú byť odstránené .

Materiál nad prirodzeným priebehom , pretože je veľmi bezpečné a jednoduché nájsť vo vašej kuchyni . Veľa šťastia .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar