Rabu, 29 Januari 2014

manfaat beras merah untuk kulit wajah

manfaat beras merah untuk kulit wajah, Za to vrijeme , većina ljudi radije jedu bijele riže preko smeđa riža . U stvari , postoje mnoge prednosti i pogodnosti koje se nalaze u zrnu smeđe riže .

Prema dr . Samuel Oetoro MS , SpGK , kliničkih nutricionista iz MRCCC Siloam , smeđa riža ima sadržaj vitamina B1 , B6 , B12 i visoka . Kao što je poznato , B vitamini su ključni za formiranje energije za ljudsko tijelo .

" Osnivanje energije u ćelijama , olakšano adekvatnost vitamina B. Jedan od njih bio je smeđe riže , " rekao je on , u slučaju Prijatelji sa Glukoza Zdrava Diskusija je u utorak ( 14/06/2011 ) u Jakarta .

Osim toga , rekao je Samuel , smeđa riža ima veći sadržaj vlakana od bijele riže . Korist od vlakana u njima da ometa apsorpciju šećera u ugljenih hidrata , kao i ometa apsorpciju masti koja ide zajedno , tako da će biti zdravije hrane .

" Dakle, to je nevidljiva keliatannya manje atraktivnim . , Ali je bio zdrav , jer je visok sadržaj vlakana . Umjesto toga , ako ne odaberete da jedem beli pirinač , pufnastije ili ljepljiv riža , bijeli izgleda gladak , to je nezdravo , jer to može učiniti vaš nivo šećera u krvi ići gore ", objasnio je on .

U nekim od literature kaže , druge hranjive tvari nalaze u smeđe riže je fosfor ( 243 mg na 100 g materijala ) i selena . Selen je element u tragovima ( elementi u tragovima ), što je bitan dio glutation enzima peroksidaze . Ovaj enzim djeluje kao katalizator u slom peroksida u obveznice koje nisu toksične .

Peroksid može pretvoriti u slobodne radikale koji mogu oksidirati nezasićenih masnih kiselina u stanične membrane do oštećenja membrane , izazivaju rak , i druge degenerativne bolesti . Zbog svoje sposobnosti da mnogi stručnjaci kažu da smeđa riža ima potencijal da spriječi raka i drugih degenerativnih bolesti .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar