Kamis, 30 Januari 2014

manfaat daun sirih merah bagi jerawat

manfaat daun sirih merah bagi jerawat У попередній статті , дами дізналися різний зміст в лист бетеля і кілька переваг. Переваги бетеля листя дами не тільки це , є кілька інших переваг лист бетеля Шкода , якщо ви пропустите.

Від сторінки lensaindonesia.com , зазначив , що зміст антисептиком у бетеля листя окропом не тільки корисно для очищення області порожнини рота , але не менш , зміст також є хорошим антисептиком для підтримки здорового стану жіночі органи .

Дами досить кип'ятити 7-10 листя бетеля і використовувати кип'ячену воду , щоб вимити жіночі органи , щоб уникнути широкий спектр бактерій і запаху.

Мало того , що , варені води листя бетеля , особливо червоне бетеля ефективним для лікування діабету , зниження цукру в крові , подагра , гепатит та інші захворювання дюйма

Червоний бетеля не тільки корисно як антисептик і ліки від захворювань у важкій, навіть незначні захворювання, такі як кашель також можна вирішити за допомогою листя бетеля .

Від сторінки ancaran.com , заявив , що спосіб зробити це ліки від лист бетеля виглядає наступним чином:

підготувати 15 штук свіжих лист бетеля , свіжі Готу Кола 10 аркушів , 10 аркушів свіжий ciplukan і мед за смаком.

Як зробити це дуже легко , cukuo на киплячій все листя з 5 склянками води , поки решту 2 склянками окропу , як багато. Тоді , перш ніж пити , змішати з медом за смаком.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar