Rabu, 26 Februari 2014

manfaat mengkudu buat rambut

manfaat mengkudu buat rambut Olette usein kuulleettarvitsisivat tämän yhden hedelmän . Otsikko onhedelmä , muttahedelmiä ei voi syödä yksin . Hedelmien on jalostettava lääkkeitä tai yrttejä ennen nauttimista. Hedelmä, joka on peräisin Kaakkois-Aasiassa väitetään olevan hyötyä alentaa kolesterolia , Lhoh .

Tässä on ehow.com onluettelo sisällöstä ja terveyshyötyjä noni kehomme .

1 . polysakkaridit
Useita polysakkarideja läsnä noni-hedelmiä kuten galaktoosi , glykoitunut ja glukuronihaposta on pitkään tunnettuvalvojana kestävyyttä lääketieteessä . Lisäksi , kolme polysakkarideja on myös anti - bakteeri- toiminto , ja jopa anti- syöpä-ja anti- kasvain.

2 . scopoletin
Nämä aineet voivat alentaa verenpainetta , jotta isku voidaan estää potilailla, joilla on kohonnut verenpaine . Tämä phytochemical aineet voivat toimia myöstulehdusta, ja se voi lievittää päänsärkyä . Itse asiassapainon -luokan Alzheimerin taudin uskottiin kyetä voittamaan tämän karvaita hedelmiä . , Jos on allergioita , on aine noni tämä voidaan käyttäävasta-ainetta , koska se on tehtävä anti- bakteeri-ja anti-sieni samoin .

Kuten raportoitututkimuksessaUniversity of Hawaii , noni täyttää 55 % kehon tarvitsee kuitua 100 grammaa esityksen , ehdottivatRuokavalion Reference Intake . Hedelmä on myös vähärasvainen , jossa on 12 % proteiinia ja sisältää vitamiineja C -, B3- , kalium- , rauta- , A-vitamiini , kalsium-ja natrium .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar