Kamis, 13 Maret 2014

effects of lemon balm herb

effects of lemon balm herb Jūs varat jau iepazinušies ar citronu Balma , nebūtu nekāds pārsteigums , jocitronu Balma katra auga jūs atradīsiet dārzs . Bet tas irdārza šķietami augs satur ēteriskās eļļas . Ne tikai dažas parastās un ēterisko eļļu , citrona Balma ļoti svarīgs īpašs cilvēks , kas ir viens no svarīgākajiem astronomijas.

Citronu Balma nodrošināt vienu nosvarīgākajiem un dārgi , jūs varat iegādāties . Tas ir tiešām dārgi , tāpēc ir grūti ražot . Bet garšvielas un citronu var viegli atkārtot no citronzāli un Citrus , kas ir lētāk , citrona Balma ēteriskās eļļas tieši no pilnvarām izglītot atmosfēru .

Citronu Balma lietojuši šo narkotiku ilgu laiku vēsturē . Pētījumi liecina, nomierinošs līdzeklis , antibakteriālas un antioksidanta īpašības . Bet ne pietiekami , lai izmantotu citronu BALMA kā parakstītās zāles , daži tradicionālie dārzeņiem ne tikai zāles burvju medicīnā . Bet joprojām ir daudz cilvēku veselību, un to izmanto , var baudīt tasi tējas, kukaiņu atbaidīšanas , stikla citronu Balma vīnu. Citronu Balma vīns ? Par šo dzērienu Piqué Jūs interesē , šeit irrecepte citronu Balma vīna tiesneši alu un vīnu, un m balvas , Pauline Pearce .

Citronu Balma alus recepte vienu galonu dievkalpojumu.

2 litrus citrona Balma
2 lieli apelsīni (sula un miza )
£ 1 bezkauliņu
1 citrona (sula un miza )
2 £ cukura
1 ēdamkaroti uzturvielu
1 ēdamkaroti vīnskābe
1 ēdamkaroti pektīni fermenta
Gervin vaivispārējas nozīmes vīna raugs
Campden tabletes

Izvēlēties lapas no pedicle , jums ir nepieciešama tikai diētu . Mazgāt , izmantojot aukstu ūdeni . Ļaujiet nožūt , un , ja to sausu un ielieciet to sava veida kastē , pārliecinieties, ka jūs izmantojat tīru trauku . Ieliet verdošu ūdeni lodziņā četras pintes būs par maz. Pievienot Campden ūdeni, samaisa un sāk maisīt. Kad tas ir paveikts maisot tas aizveras , un vienkārši atstāt to tikai četrdesmit astoņas stundas .

Atsevišķi dzērienu ražo no lapām . Jo jums nav nepieciešams tos jūs varat shed lapām. Ielieciet dzērienu lodziņā sterilizētā , kāpēc ceru tajā , un pievienot maisījumu apelsīnu sulu un citronu sulu tajā. Tad ielieciet Sultana rozīņu, pektīni skābes , raugu un barības vielas iekšā . Atstāt viņu mierā dzert fermentācijas procesu slēgt četras dienas . Atcerieties, lai saglabātu to attiecas, un maisīt to divas reizes dienā . Pēc četrām dienām , nodot to stikla , cukura saturu un sākt maisot . Pievieno aukstu ūdeni, vāra, līdz atgūšanas gandrīz pilnīga , un pārklāti hermētiskā atstāja viņu , lai procesā fermentācijas . Trīs mēnešu laikā , jūs varat dzert .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar