Jumat, 21 Maret 2014

manfaat alpukat buat balita

manfaat alpukat buat balita Výhody avokádo ovocia je bezpochyby prekonanie rad zdravotných problémov , pretože mnoho štúdií ktoré dokazujú , že tam je veľa obsahu avokádo ovocia je dobré pre telo .

Nielen dobré pre zdravie sám , avokádo je tiež často používaný pre kozmetické ošetrenie od tvárových masiek , bude jemnejšia starostlivosť o vlasy , starostlivosť o pokožku tela , aby boli zdravé a žiarivé . Niet divu , že sa mnoho výrobcov kozmetických produktov , ktoré využívajú avokádo ako produkcia surovín .

 Prečo avokádo je veľmi dobré pre telo ? To nemôže byť oddelená od obsahu živín a živín v nich obsiahnutých . Avokádo kalórie , bielkoviny , tuky , sacharidy , vápnik , fosfor , železo , vitamín A , vitamín B1 , vitamín C , vody a vlákna . Takže aké sú zdravotné prínosy avokádo ovocie ? Choďte sa pozrieť na úplný prehľad o nasledujúce :

    Avokádo môže zabrániť riziko cievnej mozgovej príhody . Avokádo obsahuje kyselinu listovú, ktorá by mohla zabrániť riziko cievnej mozgovej príhody . Cesta je jednoduchá , stačí zjesť jedno avokádo dennej báze .
    Môže avokádo , enangkal voľné radikály , pretože tam landungan vitamín E , C atupun flavonoidy . Voľné radikály sú hlavnou príčinou rakoviny . Preto nie je na škodu jesť avokádo pravidelne pre udržanie zdravého tela .
    Pre udržanie zdravé oči . Mengandungan avokádo vitamín A , ktorý zohráva dôležitú úlohu pri ochrane očí z šedého zákalu a makulárnej degenerácie .
    Avokádo môže udržiavať zdravie srdca . Vysoká hladina kyseliny listovej v avokádom bude udržiavať srdce zdravé . V jednom šálke avokáda existuje asi 23 % z celkovej kyseliny listovej , ktoré telo potrebuje .
    Avokádo sa dokáže vyrovnať s miernym pálením záhy . Na prekonanie vredová choroba , môžete konzumovať výťažok avokádo osiva .
    Môže zabrániť rakovine prostaty . Zlúčeniny obsiahnuté v avokáde môžete vyhľadávať vznikajúcich nádorových buniek a potom zničiť to bez poškodenia iných buniek zdravie .
    Môže pomôcť znížiť hladinu cholesterolu . Obsah beta - sitosterol , ktorý je pomerne vysoký , tieto zlúčeniny sa ukázali byť účinné pri znižovaní hladiny cholesterolu v krvi .

Rovnako ako výhody dračie ovocie , aby bolo možné sa dostať do maximálne avokáda môžete konzumovať pravidelne , aby bolo čerstvé šťavy piť alebo konzumujú priamo . Veľa šťastia !

Tidak ada komentar:

Posting Komentar