Sabtu, 22 Maret 2014

benefits of drinking cucumber juice for skin

benefits of drinking cucumber juice for skin خیار تاک خزنده است که ریشه در زمین و رشد می کند تا داربست و یا دیگر فریم های حمایت ، بسته بندی در سراسر پشتیبانی با نازک، پیچک فزاینده است . خیار به صورت علمی و به عنوان ترجمه های زعفران شناخته شده است و متعلق به خانواده گیاه شناسی همان خربزه .

خیار برای خوردن تازه یا حفظ به عنوان ترشی رشد کرده است. آنها به سرعت بالغ و بهترین به باغ بزرگتر مناسب است. خیار حاوی بسیاری از ویتامین ها شما را هر روز نیاز دارند، فقط یک خیار حاوی ویتامین B1، ویتامین B2 ، ویتامین B3 ، ویتامین B5 ، ویتامین B6، اسید فولیک ، ویتامین C ، کلسیم، آهن ، منیزیم، فسفر ، پتاسیم و روی .
مزایای خیار
مزایای خیار


خیار آسان به رشد می کنند اگر آنها را به خاک خوب ، آفتاب و رطوبت کافی را ، و منتظر آب و هوا به قبل از کاشت گرم . خیار مواد غذایی به طور گسترده ای کشت ما را فراهم می کند با ترکیبی منحصر به فرد از مواد مغذی است. در اینجا لیست کوتاهی از فواید قابل توجه است که خیار حمل است :

    اسید فولیک بهبود گوارش
    تسکین درد مفاصل ( آرتریت / نقرس )
    کاهش کلسترول
    ایدز در weightloss
    سرطان مبارزه
    Rehydrates و remineralizes بدن
    جلوگیری از سردرد
    محتوای سیلیس بالا برای موهای ابریشمی
    درمان دیابت
    فشار خون کنترل

خیار با پوست ، خام
ارزش غذایی در هر 100 گرم ( 3.5 اونس )

    انرژی: 65 کیلوژول ( 16 کیلو کالری)
    کربوهیدرات : 3.63 گرم
        قندها : 1.67
        فیبر غذایی : 0.5 گرم
    چربی: 0.11 گرم
    پروتئین: 0.65 گرم
    آب : 95.23
    تیامین ( B1 vit. ) : 0.027 میلی گرم (2 ٪ )
    ریبوفلاوین ( B2 vit. ) : 0.033 میلی گرم ( 3 ٪ )
    نیاسین ( B3 vit. ) : 0.098 میلی گرم ( 1 ٪ )
    اسید پانتوتنیک ( B5 ) : 0.259 میلی گرم ( 5 ٪ )
    ویتامین B6 : 0.04 میلی گرم ( 3 ٪ )
    فولات ( B9 vit. ) : 7 میکروگرم (2 ٪ )
    ویتامین C : 2.8 میلی گرم ( 3 ٪ )
    ویتامین K : 16.4 میکروگرم ( 16 ٪ )
    کلسیم : 16 میلی گرم (2 ٪ )
    آهن : 0.28 میلی گرم (2 ٪ )
    منیزیم : 13 میلی گرم ( 4 ٪ )
    منگنز : 0.079 میلی گرم ( 4 ٪ )
    فسفر : 24 میلی گرم ( 3 ٪ )
    پتاسیم : 147 میلی گرم ( 3 ٪ )
    سدیم: 2 میلی گرم (0٪)
    روی : 0.2 میلی گرم (2 ٪ )
    فلوراید : 1.3 میکروگرم

خیار را می توان سرخ کرده و با سس گوجه فرنگی خرد شده کمی به عنوان یک ظرف سمت گرم خدمت کرده است. علاوه بر این ، خیار را می توان به طور مستقیم درست مثل میوه های معمولی خورده است. برای تغذیه روزانه ، شما نیز می توانید آب لیمو را امتحان کنید.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar