Rabu, 05 Maret 2014

manfaat kunyit dan efek sampingnya

manfaat kunyit dan efek sampingnya Τα οφέλη του κρόκου ή κουρκούμη είναι συνήθως ονομάζεται εξαιρετικό . Κουρκούμη η οποία έχει το λατινικό όνομα των φυτών Curcuma longa είναι ένα μπαχαρικό που είναι ευρέως διαθέσιμα στην Ινδονησία και άλλες χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας .

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αντιμετωπίσει ένα ευρύ φάσμα προβλημάτων υγείας , κουρκούμη μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για θεραπείες ομορφιάς, όπως την εξάλειψη της ακμής μέχρι να λευκάνει το δέρμα . Ένα από τα σημαντικά μέρη που περιέχονται στην κουρκούμη ή κουρκουμάς είναι η κουρκουμίνη . Έτσι, ποια είναι τα οφέλη και την αποτελεσματικότητα των κουρκούμη ; Δείτε την πλήρη αναθεώρηση παρακάτω ,

 Εδώ είναι μερικά από τα οφέλη και την αποτελεσματικότητα των κουρκούμη να αντιμετωπίσει ένα ευρύ φάσμα προβλημάτων υγείας .

Κουρκούμη μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανακούφιση καούρα
Κουρκούμη μπορεί να αποτρέψει βακτηριακές λοιμώξεις , θα βοηθήσει να ανακουφίσει τον πόνο στο στομάχι προκαλεί καούρα και άλλα πεπτικά προβλήματα .

Μπορεί να θεραπεύσει το βήχα
Kunyi μπορεί να θεραπεύσει το βήχα με βρασμένο με τζίντζερ και μαύρη ζάχαρη , στη συνέχεια, παρασκευάζεται. Πιείτε μία φορά την ημέρα μετά το γεύμα μέχρι να θεραπευτεί βήχας .

Πιπερόριζα μπορεί να ξεπεραστεί από τη στιγμή που η δυσωδία τους επόμενους μήνες
Πέραν του ότι είναι σε θέση να αντιμετωπίσει με μυρωδιά ψαριού κατά την έμμηνο ρύση , κουρκούμη μπορεί επίσης να ξεκινήσει φλοκωτές μήνες με το πώς να πίνουν σε τακτική βάση .

Για να ξεπεραστούν οι αμυγδαλές
Οι αμυγδαλές είναι ένα από τα προβλήματα του λαιμού που είναι πολύ επικίνδυνο και μπορεί να οδηγήσει σε θάνατο. Αν αφεθεί μόνη της σίγουρα μπορεί να παρεμβαίνει με τις καθημερινές δραστηριότητές σας . Μπορείτε να το λύσετε χρησιμοποιώντας κουρκούμη , σαφράν τρόπο πουρέ στη συνέχεια να λάβει το νερό . Συνδυάστε το με λεμόνι και μέλι . Πίνετε κάθε μέρα μια φορά και αμυγδαλές θα τείνουν να πάνε προς τα κάτω .

Για τη διευκόλυνση του θηλασμού
ASI είναι μια βασική προϋπόθεση για το παιδί , θα πρέπει να φτιάξετε το δικό σας κουρκούμη βότανο για τη διευκόλυνση του θηλασμού . Διότι αν το αγοράσετε σε μια στιγμή , υπάρχει ο φόβος των συντηρητικών που είναι επιβλαβείς για το μωρό σας .

Turmeric μπορεί να αναστείλει την ανάπτυξη όγκων
Να είναι σε θέση να αναστέλλουν την ανάπτυξη των όγκων και καρκινικών κυττάρων , μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λευκό κουρκούμη. Πώς πρέπει να καταναλώνονται κάθε μέρα και συνιστάται για την αποφυγή μενού λιπαρά τρόφιμα .

Για να αντιμετωπίσει την ακμή
Ένας τρόπος για να απαλλαγούμε από ακμή φυσικά είναι να χρησιμοποιήσετε κουρκούμη . Μπορείτε να το εφαρμόσετε ως μάσκα ή το στόμα , ξηρό και ακμή σίγουρα θα χαθούν .

Τα υλικά από τη φύση είναι καλύτερη επειδή είναι πιο ελάχιστες παρενέργειες έτσι είναι ασφαλέστερο για κατανάλωση μας. Καθώς και τα οφέλη από φρούτα δράκος είναι επίσης ένα προϊόν της φύσης. Καλή τύχη !

Tidak ada komentar:

Posting Komentar