Rabu, 05 Maret 2014

khasiat sarang semut dan cara mengolahnya

khasiat sarang semut dan cara mengolahnya Gal mes dažnai tikisi išgirsti apie skruzdžių lizdus naudą , tiesą sakant , kas iš tikrųjųskruzdžių lizdą ? Ant lizdas yra iš tikrųjų kilęs iš vaistinių augalų Papua regione. Tad kodėl jis vadinamas skruzdžių lizdą ? Skruzdėlynas vadinama todėl, kad augalo gumbai simbiozė Mutualism skruzdžių kolonija su augalais , kurie gamina aktyvių junginių, kurie gali būti naudojami gydyti įvairias ligas .

Yra skruzdžių lizdą flavonoidų medžiagų, kurios gali veikti kaip antioksidantai organizme , todėl yra gera vėžio prevenciją. Taninai yra astrigen kurie yra privalomi ir nusodinti baltymus organizmo perteklius. Be to,skruzdžių lizdą , taip pat yra polifenolių yra fenolio rūgštys ir flavonoidų , tokoferoliai ( vitamino E) maždaug 313 ppm , alfa- tokoferolis , magnio , kalcio , ir fosforo .

Kaip gydyti Ants Nest

    Paimkiteskruzdžių lizdą yra maždaug 200 gramų
    Virinama 3 litrus vandens iki virimo ir po to filtruojamas ir imamasi reguliariai per mėnesį.
    Kaip miksuoti skruzdžių lizdą yra dar tik ( sausas ) forma, kuri , naudojant mažą pjūvį ir tada ranka maišytuve , kol sklandžiai įvestį. Po to įėjimo į švarų indą .


Kaip naudotis Ants Nest

    Ligų prevencijos geriamojo tris stiklines per dieną ryte, dieną ir vakare .
    Kaip gijimo gerti 3-8 stiklinių per dieną ( 6 × 1 )

Dėl dozės dydžio, vaikams iki 10 metų amžiaus gali būti skiriamas gerti pusę suaugusiųjų dozės.
Jūs taip pat turite suspėti su meperbanyak geriamojo vandens ir maistingo maisto paspartinti toksinų iš organizmo išsiskyrimą .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar