Kamis, 24 April 2014

cara mengecilkan paha atau kaki

cara mengecilkan paha atau kaki Hoe de dij krimpen kan maximale resultaten opleveren indien het wordt gedaan in alle ernst. De meeste mensen die niet zijn degenen die dat niet doen fragmentarisch of ernst.

De waarheid is niet moeilijk om te kunnen slankere dijen krijgen, kunt u een beperking van de dij met de dagelijkse activiteiten . Bijvoorbeeld wanneer u thuis of zelfs tijdens het werk . Nieuwsgierig baimana doen? Om te beginnen , luister helemaal na dit commentaar .

 Voor de meeste vrouwen , een grote dij is een probleem , want het maakt ze dikker uitzien . Om dit te overwinnen , probeer een aantal van de onderstaande tips kan een oplossing voor u .

Trainen stevige
Door het doen van een stevige wandeling van een half uur of zo elke dag routine kan maken de spieren meer afgezwakt je dijen en klein. De snelle manier kan ook overwinnen en minder zichtbaar cellulitis .

Training sit-ups
Naast de snelle manier , opleiding sitp voor vijf minuten voor het slapen gaan kan helpen om een ​​beperking van de dij .

Op en neer trappen
Als u op kantoor werken zijn er verschillende verdiepingen , dan kan dit een duidelijk voordeel zijn. Omdat de rit stelden ook de ladder zal niet alleen bijdragen tot het verminderen van de enorme dijen. Je kunt op en neer op een ladder met een telling van 2 x 8 .

yoga Oefening
Door het doen van yoga gymnastiek , kunt u de top van de dijspieren maken . Wij stellen voor dat yoga gymnastiek kan doen direct invloed op de dij .

Kraken met de voeten splay
Om deze oefening te doen, een tool dommer gewicht van 3-5 kg nodig. Neem een halter met de positie van de hand voor je is verbreed . Open benen wijd mogelijk , neem dan de laagst mogelijke positie tot dijen parallel aan de vloer . Voer de beweging meerdere malen met een bepaalde telling . Door het doen van deze oefening op een regelmatige basis aan de binnenkant van de dijen te trainen om het strak en smal te maken.

Liegen been liften tot ongeveer 15 cm op de vloer .
Met het feit 2 x 8 zal ook helpen aanhalen en krimpen dijen , zolang het regelmatig gedaan .

Veranderende leefstijlen
Ongezonde levensstijl , zoals het eten van een heleboel voedingsmiddelen die veel vet bevatten, moeten we aftrekken . Perbanyak verbruiken groene groenten en fruit rijk aan vitaminen en vezels .

Denga doen wat routine en tips op een regelmatige basis, dan een kleine dij gewoon een droom weg . In aanvulling op uw dijen krimpen , kunt u ook proberen om gewicht te verliezen als je nog een heleboel vetophopingen . Veel plezier !

Tidak ada komentar:

Posting Komentar