Sabtu, 19 April 2014

benefits of green tea for hair loss

benefits of green tea for hair loss On mitmeid eeliseid roheline tee juuksed kui sa tead, kuidas kasutada rohelist teed. Roheline tee sisaldab palju aineid, mis on kasulik meie keha , sealhulgas meie juuksed . Sul võib olla terved juuksed ja vältida juuste väljalangemist tarbivad roheline tee regulaarselt . On olnud palju uuringud näitavad, et roheline tee on suur mõju oma juukseid . Tulemuseduuringud on hästi reklaamitud, muutes inimesed huvituda roheline tee . Järgnevalt on toodud mõned kasu roheline tee juuksed.

Stimuleerida juuste kasvu
Üks populaarsemaid kasu roheline tee juuksed on stimuleerida juuste kasvu. Roheline tee sisaldab EGCG ( epigallokatehhiingallaat ) , st tugev antioksüdant , millel on mitmeid eeliseid oma keha , sealhulgas juuste ennetamise ja juuste kasvu stimuleerimisel . Uuring viidi läbi Jaapanis leida tõendeid, et EGCG on võimalik stimuleerida juuste kasvu . Tulemuseks oli juuksefolliikulisse ravitud ECGC näitas pikenemine ja kasv võrreldes kontroll kultuure. Tinktuura roheline tee , mis sisaldab 10 protsenti EGCG oli osutunud tõhusaks stimuleerimisel juuste kasvu. Roheline tee tinktuuri on saadaval erinevates tervise toidukauplused või online kauplustes.

Rahustab Kõõm ja psoriaasi
Muud kasu roheline tee juuksed saad on rahustav kõõma ja psoriaasi korral. Võite kasutadašampooni , mis sisaldab rohelist teed kui pesemist oma juukseid . Vastasel juhul saate roheline tee loputada juukseid pärast olete pestud juuksed šampooni kasutamist . Roheline tee rakendus aitab vähendada peanaha ärritust. Validesšampoon , mis sisaldab rohelist teed , siis parem vaadata hoolikaltetiketti. Otsige üks šampoon , kus roheline tee on kirjutatud peal koostisainete nimekirja . Pead ka valida üks, mis ei sisalda kahjulikke kemikaale, näiteks parabeenid või naatriumlaurüülsulfaat . Need ained on vastutavad peanaha ärritust.

Tugevdada oma juuksed
Saab nautida kamuud kasu rohelise tee juuste , näiteks tugevdades juukseid . Roheline tee sisaldab pantenooli , C-vitamiini ja E-vitamiini kui neid aineid kasutatakse tavaliselt koostisosad juuksed konditsioneer . Panthenol mis onprovitamiin on tõhus tugevdamine või pehmenenud oma juuksed samuti takistab teie juuksed katkisi otsi . E-vitamiin on tõhus on taastada kahjustatud või kuivadele juustele. Vahepeal , vitamiin C on efektiivne kaitstes juukseid UV kiirgusega . Seega , siis tuleb alati validajuuksed toode, mis sisaldab rohelise tee ekstrakti või EGCG .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar