Kamis, 10 April 2014

benefits of green tea dr oz

benefits of green tea dr oz Ceaiul verde a devenit mult timp potabilă sănătoasă pentru cei mai mulți oameni din întreaga lume datorită beneficiilor de extract de ceai verde pe care le conține . Ceaiul verde contine diverse substante care sunt într-adevăr benefice pentru corpul tau . Acestea includ chetachins și polifenoli , cum ar fi b bioflavonoide si antioxidanti . Aceste substanțe lupta cu radicalii liberi care cauzează diferite boli , cum ar fi cancerul . EGC ( epigallocatechin galat ) antioxidant este foarte efectuează în lupta împotriva radicalilor liberi . Următoarele sunt multe beneficii de extract de ceai verde .

Ajuta sa slabesti
Dacă vă simțiți obosit de lupta pentru pierderea in greutate , puteti bea pur și simplu ceai verde regulat . Puteți avea unul dintre beneficiile de extract de ceai verde pentru a pierde in greutate dumneavoastră . După cum sa menționat anterior , extract de ceai verde contine ECGC antioxidant . Această substanță limitează efectul negativ al fumatului și grase diete . Dacă ați consuma extract de ceai verde regulat , corpul tau va fi capabil de a crește procesul de termogeneza și rata de metabolismul grasimilor . La rândul său , extract de ceai verde ajuta să piardă în greutate dvs. , și este sigur . Extract de ceai verde nu produce creșterea ritmului cardiac și nu declanșa sentimentele de anxietate . Prin urmare , este sigur de a consuma ceai verde în fiecare zi . În special , se poate face sa te simti plin și să vă descurajeze de la a manca . Deci , dacă doriți să piardă în greutate , de ce nu incepi sa bei in fiecare zi ?

Scaderea colesterolului si a tensiunii arteriale
Alte beneficii de extract de ceai verde sunt pentru scaderea colesterolului si a tensiunii arteriale . Extract de ceai verde este capabil de a mai mic de colesterol , mai ales cel rau ( LDL ) care cauzează de coagulare a sângelui . De asemenea, vă ajută să vă reduce riscul de a avea accident vascular cerebral si atac de cord . Ceaiul verde crește , de asemenea, producerea de colesterol bun ( HDL ) . Colesterol bun vă ajută să eliminați plăgi în artere , ceea ce le face mai elastic . Ca urmare , ea vă ajută să împiedicați de boli de inima . Cei care au hipertensiune arterială ( hipertensiune arterială) poate reduce , de asemenea, riscul de consumul de extract de ceai verde .

Controlul Blood Sugar nivel
Vă puteți bucura , de asemenea, alte beneficii de extract de ceai verde, cum ar fi controlul nivelului de zahăr din sânge . Extract de ceai verde contine polifenoli , care este capabil de a reduce suma amilază produsă în interiorul corpului tau . Amilază este o enzima care vă ajută să converti amidonul în zahăr . Consumul de ceai verde cu regularitate în fiecare zi, vă va ajuta să reducă nivelul zahărului din sânge . Ca rezultat , ea va ajuta să vă împiedice de la care suferă de diabet .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar