Senin, 21 April 2014

benefits of pineapple and cottage cheese

benefits of pineapple and cottage cheese Kes ütles, et see olivaenlane ananass naine ? Kuigi liiga palju ei tohiks tarbida raseduse ajal ja noor , troopiliste puuviljade see oli rikas toitumine ja tervislik tead.

Ananassi täiendatud vitamiini, C-vitamiini , kaltsiumi , fosfori ja kaaliumi. Ananass on ka rohkesti kiudaineid , nii heatoit ja aitavad vähendada kolesterooli organismis .

On mitmeid eeliseid , et saad valida , kui süüa ananassi , järgmiselt:

Ennetamine köha ja palavik tõttu gripp

Kuna vitamiin C on piisavalt kõrge , ananass võimalik võidelda viirus, mis põhjustab gripp. Isegi kui sa oled põevad grippi , üsna tõhusalt kasutadaananassi nagu looduslik vahend . Bromelain ananassi käivitamiseks köha röga nii kiiresti paraneb.

tugevdada luid

Ananass on ka üks populaarsemaid puuvilju aitab tugevdada luid. Mangaanisisaldus see on vajalik selleks , et moodustadatihkemate luustik . Võite teenida 73%mangaani ananass tarbivad päevas.

Terved igemed

Tahad saada terve igemed paremini ananassi tarbimiseks. Vitamiini C sisaldus on sõbralik igemed ja pakkuda parimat ravi , et teie hambad ja igemed on endiselt tugev .

hõlbustada seedimist

Bromelain ananass puu see aitab hõlbustada seedimist ja urineerimine . Bromelain oli tegelikultvalku , nii et see on üsna tõhus ja tervislik tarbimiseks .

Midagi halba ananassi pasta oma igapäevane menüü . Rikastades söömine aitate säilitada tervise ja ilu looduses .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar