Jumat, 04 April 2014

cara menurunkan berat badan setelah melahirkan secara caesar

cara menurunkan berat badan setelah melahirkan secara caesar Hvordan gå ned i vekt etter fødselen er mulig å gjøre . Du kan få den ideelle kroppsvekt som det var før den svelle slanke fordi gravide i ni måneder . Det er i tilfelle av svangerskapet, blir vektøkning langsomt stigende og dette skyldes prosessen oppleves av alle gravide kvinner . Men når du blir gravid , vil en kvinne realisere nytt om sitt utseende har endret seg . Og dette er tiden du gjenopprette kroppens vekt som før .

Faktisk på tidspunktet for fôring , alle kvinner trenger næringsstoffer og ernæring som en form for restitusjon etter fødsel og amming for å møte behovene til de små som ikke kan stoppes . Du trenger ikke å gjøre en streng diett eller trener mye energi avløp . Ved å gjøre noen enkle trinn under kontinuerlig , kan kroppsvekten din bli redusert .

Hvordan kan du gjøre her er en fredelig måte og ikke forstyrre ammingen må gis daglig . For å komme i gang , lytte helt noen trinn nedenfor som du kan gjøre hjemme .

Gange hver dag . Selv imponert enkel , men ikke noen gang tror liten tur . Denne aktiviteten dersom det gjøres regelmessig hver dag kan hjelpe deg å forbrenne kalorier . Gjør minst 30 minutter hver dag . Du kan velge om morgenen eller sent på ettermiddagen når barnet sover .

Perbanyak Forbruker fiber . Du trenger ikke å gjøre en streng diett , slik at vekten din helt ned , men det betyr ikke at du ikke kan forbruke all maten rett? Du kan forbedre kostholdet ditt ved å forbruke matvarer som er næringsrik og rik på fiber og næringsstoffer som ernæringsmessige behov kan oppfylles litt som frisk frukt , grønnsaker Sway , samt protein og sunt fett som du kan få fra fisk eller magert kjøtt .

Unngå snacks . Vanligvis en kvinne som har gitt fødsel til mange en fritid hjemme . Mesteparten av tiden de bruker på å se på TV og snacking som er nødvendig for å gjøre aktiviteter . Vi anbefaler at du unngår kalori - rik snacks som for eksempel potetgull , kjeks , brus, smultringer og så videre , slik at vekten ikke går opp .

Din vekt gjør ikke direkte radmager drastisk , og det er fremdeles i restitusjonstiden bør ikke være for vanskelig å drive med sport eller restriktive dietter er farlige . Når tilstanden til kroppen din frisk og rask, kan gjøre et vekttap program med hjelp av en betrodd trener på treningsstudio for å gjenopprette idealvekt . Interessert i å prøve ut hvordan å gå ned i vekt etter fødselen på ?

Tidak ada komentar:

Posting Komentar