Rabu, 18 Desember 2013

khasiat buah naga warna ungu

khasiat buah naga warna ungu ytvaikkakasvi on nyt helposti löydettävissä , namuk etteivät monet ihmiset , jotka ymmärtävät syvällisestiominaisuuksia takanalohikäärme hedelmää .

Muoto on erilainen kuin muut hedelmät , joten korostavat piirteettäysi hyöty tästä hedelmää . Sen kehittämisen ,läsnäolo lohikäärme hedelmää usein myös viilletty useita muita rooleja .

Muinaiset kiinalaiset yhteiskunta katsoo lohikäärme hedelmät on muutakin kuin hedelmiäerilaisia ​​etuja . Kuorelliset hedelmät , joka muistuttaasuuri käärme asteikot on useinseuralainen kaksi patsaatalttaripöytä tarjoukset. Jokainen Lunar New Year juhlat tämä hedelmä on myös esitetty , ja siitä tuli yksitarvitaan esityksen , koska se uskotaan tuovan onnea .

Silti kotimaassaan Meksikossa , lohikäärme hedelmä, joka pidetään yksi silmä . Vasta kun toi Vietnamiin , Dragon Fruit tehtaalla alettiin viljellä laajalti ennen kuin lopulta kehittyyKaakkois-Aasian maassa .

Vietnamissa lohikäärme hedelmät kutsutaan usein Thanh Long tai nokkela lohikäärme kunkiinalaiset kutsuvat Feuy Long Kwa . Vuonna alueilla Meksikossa , Dragon Fruit tuleeotsikko Pitahaya .

Dragon hedelmä itsessään onkevyt ihonväri , iho ei ole sileä , vaan peitetty asteikot , joka näyttisuuri käärme tai lohikäärme . Sisältöhedelmä on valkoinen, punainen tai violettiripaus mustia siemeniä . Tekstuuri se niin makea basilika maistuu kiivit .

Agricultural Research Agency ofIndonesian tasavallan totesi, ettäDragon Fruit voi alentaa kolesterolia , tasapainottaa verensokeria , munuaisten toiminta ja vahvistaa luita ja parantaatoiminnanaivoissa . Phytochemical aineet näitä hedelmiä voi vähentääsyöpäriskiä .

Dragon Fruit on myös erittäin hyväverenkiertoelimistön . Hedelmä on erittäin tehokas tapa vähentää henkistä stressiä ja neutraloida myrkkyjä veressä . Dragon hedelmä sisältää 80 prosenttia vettä , C-vitamiini -, kuitu- , kalsium- , rauta- , ja fosfori ovat käyttökelpoisia voittamiseksi korkea verenpaine .

Sisältöä sekälohikäärme hedelmää saavutti ,7-0,9 grammaa jokaisessa gramma on myös erittäin hyödyllinenruoansulatuskanavan ja alentaa kolesterolia . Jos haluat välttääerilaisia ​​sairauksia , ei ole mitään haittaa , jos syötDragon hedelmiä nyt .

Tidak ada komentar:

Posting Komentar