Kamis, 01 Mei 2014

Benefits Of Lemon Oil

Benefits Of Lemon Oil Aroomiteraapia sidruni eeterlik õli on paljude erakorraliste kasutatavust. Lemon esile kujutluspilte värskus ja puhtus ja päikest ja limonaadi.

Research juht Jean VALNET , MD , näitas , eteeterlikud õlid aurustuvad Lemo mis võib tappa meningokoki bakterite ( meningokoki ) 15 minuti jooksul, kõhutüüfus bakterite üks tund, Staphylococcus aureus kaks tundi jamikroobe, mis põhjustavad põletikkukopsudes ( kopsupõletik) kolme tunni jooksul .

Isegilahus 0,2 % sidruni eeterlikku võib tappa difteeria baktereid 20 minutit ja lülitadaTB bakterid. See antiseptilised omadused kestab kakskümmend päeva . See iseloomujoon on apt hävitada mikroobe õhus ruumi haiglas , ootesaalis ja koolides . See on eriti efektiivne , et neutraliseerida ebameeldivaid lõhnu kehalkannatava patsiendi raviks.

Eeterlikud õlid on Lemon Essential Oil kõrge vibratsioon , mis on võrreldav kiledam hakata. Sandalwood puud, võrreldes , sumin nagu mesilased , kes kokutama . Eeterlikud õlid kõrge vibratsiooni julgustav , eriti keegi, kes võib tunda psühholoogiline kelelaham .

Lemon annab tunde soojust ja lõbus intellektuaalne . Kuigi see sidruni eeterlikku õli nii füüsiliselt kui ka psühholoogiliselt , see õli stimuleerib palju mõtteid , parandab keskendumisvõimet ja suutlikkust jätta.

Brain seotud uuringute mõju parfüümi leidis, et eeterlik õli sidruni võimaldavad eriti hipokampuses . Ülikooli teadlased Jaapanis leiti, et teatud aroomid kontoris keskkond , mis levib märgatavalt paranenud vaimset täpsust ja jõudu.

Eeterlikud õlid sidruni leviku toodab 54 protsenti vähem vigu . Kuilõhn levinud katse ajal , hindamine tõuseb 50 protsenti. Järgmises uuringus sidruni eeterlikku näitas , et need ained on antidepressandi toimet .

Mie ülikooli uuring 1995 leiti, et tsitruselised lõhnad parandab immuunsust , esile kutsuda lõõgastuda ja vähendada depressiooni. Eeterlik õli sidrun on immuunsüsteemi stimulant . Aine suurendab valgete vereliblede , parandab mikrotsirkulatsiooni ja on antiseptiline aineid.

Lemon eeterlikku õli koosneb 68 protsenti d - limoneen , võimas antioksüdant . Lemon onORAC ( Oxygen Radical vastuvõtuvõime / hapnikuravi vastuvõtuvõime ) on umbes 6619 ( TE / L ) . TE / L väljendatakse mikromooli Trolox liitris. D - limoneeni laialdaselt uuritud selle võimet võidelda tuumori kasvu üle 50 kliinilises uuringus benefits of lemon water webmd.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar